fredag 16 juli 2010

Grythöjdens Galax

Galax hade jag från mars 2006 till augusti 2008. Galax är New Forset och 125 i mkh. Han var min första ponny. Vi har tävlat upp till regional LB hoppning med vinster och placeringar och så har vi startat några dressyrer i LC och LB. När vi köpte honom hade han aldrig tävlat.
                                                Här kommer lite bilder.

Galax som unghäst.

4 kommentarer:

  1. Åhh vad roligt att se honom. Vet inte om du kommer ihåg men han stod hos oss när ni köpte honom. Min lillasyster red han och så red jag och mamma han några dagar i veckan. Kul att de har gått så bra för er. Vem har han nu?

    MVH Nicole Borin/Småland

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej, vet inte om du kommer se det här då det var länge sen du kommenterade, men såg inte det förren idag. Nu är det en i Leksand som heter Alma som har honom. Åh vad jag har hört har han det jätte bra! Förre det var han hos som jag känner som heter Felicia så fram tills det att dem sålde honom har jag hälsat på honom med jämna mellanrum, men nu inte träffat han på lääänge. Men jättte kul att du hörde av dig här och jag hoppas ni har det bra! :D

      MVH Matilda

      Radera
  2. Hejsan!!! det är jag som har lille Galax nu!! jag heter Alma och bor i Leksand!! han bor på gården nu i vårat ny byggda stall, och kompisen "Kippis" han trivs som fisken i vatten!!;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej, hörde att du var i Storbyn idag och tävla honom, skulle också åkt dit egentligen med min ponny jag har nu. Men hörde iallafall att det gick bra för er u första klassen. Det är en tjej som heter Maya där på en vit B-ponny som red Galax lite ibland när jag hade honom. :) Jätte kul att höra att han har det bra! Jag måste komma och hälsa på honom någon gång. :)

      MVH Matilda

      Radera