måndag 20 september 2010

Stubbåkern

Red till stubbåkern idag med Isabelle. Det gick ju som det gick... En häst som har vilat i en vecka och en som blir hypper aktiv när hon får galoppera på stor åker... Bra blandning elr??! Shakira gjorde lite hopp i luften men lugnade sig efter ett tag, och galopperade då fint. :D Plexus typ försökte kasta av Isabelle eller vad man ska säga. :p Sen bestämde vi att vi skulle rida mot åsen istället. När man går upp på åsen från fel håll eller hur man ska säga är det en väldigt brant bake upp och där började Shakira galopper upp, smart. Sen kom vi till ett ställe där det brukar vara ett rådjur så jag ba:

Här bor det typ en Bambi!
Isabelle: Bambi??
Jag: Ja en sån som är som ett rådjur fast annorlunda.
Isabelle: Det finns ju ingen sån som heter bambi!!
Jag: Nähe??, men en sån där hjort då???

Hahah, är nog lite svårt att fatta att det var kul. I vanliga fall hade det nog inte det, men vi båda var väldigt trötta... Sen fortsätter vi och så plötsligt rapar Isabelle och sen ba:

Det smaka godis!

Hahah hon är konstig. xD Efter det skrattade vi typ hela tiden utan att veta riktigt varför. Så det vart alltså inte en så seriös ridtur... Men lång var den red i typ 2h, men mest skritt. Har inte läst igenom så ursäkta om det är konstigt skrivet. :p Bilden är på Isabelle och Plexus.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar